Cum lucrăm?

Ne mișcăm repede și suntem profesioniști în ceea ce facem, conform unui contract legal întocmit

Taxele din Olanda pot fi rambursate din ultimii 5 ani fiscali.

Taxele din Germania pot fi rambursare din ultimii 4 ani fiscali.

Taxele din Austria pot fi rambursate din ultimii 4 ani fiscali.

Taxele din Belgia pot fi rambursate din ultimii 3 ani fiscali.

Taxele din Marea Britanie pot fi rambursate din ultimii 5 ani fiscali.

Taxele din Irlanda pot fi rambursate din ultimii 4 ani fiscali.

Rambursarea taxelor din partea Biroului Fiscal olandez poate dura pana la 6 luni.

Rambursarea taxelor pentru Germania poate dura pana la 6 luni de la data trimiterii documentelor catre Autoritatile Fiscale germane.

Durata de procesare a unei cereri pentru Austria dureaza pana la 3 luni de cand au fost trimise documentele catre Biroul Fiscal.

Rambursarea taxelor din Belgia poate dura pana la 6 luni.

Rambursarea taxelor din UK poate dura pana la 3 luni.

Returnarea taxelor din Irlanda poate dura pana la 2 luni.

Aceste termene sunt orientative. Timpul de recuperare al taxelor (de la momentul depunerii documentelor si pana la momentul restituirii banilor) variaza si depinde doar de Autoritatile Fiscale din tara respectiva. Pot exista intarzieri datorita unei analize mai amanuntite sau daca sunt solicitate documente suplimentare.

Cand ne contactati, veti beneficia de o evaluare detaliata si precisa a situatiei dvs. Vom analiza in detaliu toate aspectele legate de recuperarea taxelor, astfel incat sa putem oferi cea mai buna solutie. 

Indiferent de situatie, vom fi onesti si transparenti cu privire la posibilitatea noastra de a va ajuta sa obtineti cea mai mare suma posibila. 

Astfel, vom face tot posibilul pentru a va ajuta sa obtineti banii dvs. din strainatate, intr-un mod rapid, ieftin si profesionist.

Suntem foarte atenti la detalii, stiind cat de importante sunt acestea in procesul de recuperare a taxelor din strainatate.

Dupa ce ne veți furniza toate documentele necesare, le vom analiza cu atentie, verificand cu rigurozitate toate informatiile, pentru a ne asigura ca sunt corecte si complete. 

Avem o echipa de consultanti dedicati, cu experienta vasta in domeniul recuperarii taxelor din strainatate, care stiu exact ce trebuie sa faca pentru a asigura succesul in cazul dumneavoastra.

Documentele pot fi trimise prin curier catre biroul nostru sau scanate prin email. Putem colabora de la distanta folosind mijloacele moderne, nefiind neaparat sa veniti la biroul nostru. 

După ce analizăm toate documentele, vom întreprinde acțiunile necesare pentru a recupera taxele. 

Vom lua legătura cu autoritățile fiscale din țara respectivă și vom face tot ce trebuie pentru a recupera banii dvs. 

Vom fi mereu în contact cu dvs. pe parcursul procesului, astfel încât să fiți la curent cu fiecare detaliu și să vă asigurăm că sunteți informați la timp cu privire la orice decizie importantă care trebuie luată. 

Consultantii AS RECOVER CONSULTING cred cu tarie in transparenta si comunicarea deschisa cu fiecare dintre clienti.

Va garantam ca veti fi la curent cu fiecare etapa a procesului de recuperare a taxelor. Vom fi mereu la dispozitia dumneavoastra, pregatiti sa va raspundem la orice intrebare si sa va oferim toate informatiile necesare pentru a va mentine la curent cu evolutia situatiei. 

De la inceput pana la sfarsit, vom fi alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi cea mai buna experienta si pentru a va asigura ca va recuperati taxele din strainatate cu succes.

Odata ce am finalizat demersurile necesare si am recuperat taxele dvs., va fi transferul efectiv al sumei recuperate direct in contul dvs. 

Vom lucra cu promptitudine pentru a va asigura ca veti primi suma cuvenita in cel mai scurt timp posibil, imediat dupa receptionarea acestora de la autoritatile competente din tara in care ati lucrat si platit taxele.

Cum ne poți transmite documentele?

Acoperire națională

Echipa de specialiști AS Recover Consulting își desfășoară activitatea la nivelul întregii țări, având experiență în gestionarea situațiilor juridice pentru clienți din toate regiunile României.

AS Recover Consulting are reprezentanți în regiunile centrale ale țării, fiind dispuși să vi să alăture în recuperarea taxelor plătite în țările în care ați lucrat.

Call Now Button