Cine suntem?

Echipa noastră de consultanți și avocați îți stă la dispoziție

Echipa noastră este formată din specialiști experimentați în legislația fiscală internațională, ceea ce ne permite să oferim servicii de calitate și personalizate pentru fiecare client.

Suntem mereu la curent cu cele mai noi modificări legislative și avem o abordare practică, venind în sprijinul clienților noștri pentru a-i ajuta să-și recupereze taxele simplu, eficient și fără stres.

Oferim servicii financiare pentru emigranți, astfel încât să ușurăm procesul de restituire a taxelor, reținute de autoritățile fiscale de pe teritoriul țărilor în care cetățenii români au lucrat. 

Scopul nostru principal este să fim intermediar între cetățean și autoritățile fiscale din străinătate, asistând clienții pe întreg parcursul demersurilor, oferindu-le consultanță gratuită din partea echipei recuperaritaxe.ro.

Abordare

Cu AS Recover Consulting, ai parte de expertiza și pasiunea unei echipe de juristi dedicati să te ajute să treci peste cele mai dificile probleme de drept. 

Având o experiență de peste 10 ani, suntem companie matură și responsabilă, ce oferă soluții juridice personalizate, adaptate nevoilor clienților noștri. 

Echipa noastră de avocați și consultanți specializați este mereu pregătită să ofere sprijin în relațiile sociale și juridice, astfel încât să ai încredere că ai alături de tine o echipă de încredere în fiecare etapă a procesului.

Pe langa cosultanta si consiliere, AS Recover Consulting este partenerul dumneavoastra, oferindu-va invitatia de a reveni oricand aveti nelamuriri, intr-un mediu prietenos, atent si flexibil. AS Recover Consulting isi asuma scopul de a va mentine informat, chiar si dupa solutionarea problemelor, totul pentru a va oferi un serviciu complet.

Acoperire națională

Echipa de specialiști AS Recover Consulting își desfășoară activitatea la nivelul întregii țări, având experiență în gestionarea situațiilor juridice pentru clienți din toate regiunile României.

AS Recover Consulting are reprezentanți în regiunile centrale ale țării, fiind dispuși să vi să alăture în recuperarea taxelor plătite în țările în care ați lucrat.

Care sunt pașii

Dacă ați muncit legal pe teritoriul unei țări străine și nu sunteți cetățean al acelei țări, aveți dreptul de a vă recupera o parte din taxele plătite la stat de către angajator. Prin depunerea unei declarații de impozit, raportați de fapt la Oficiul Fiscal al țării respective cât ați câștigat ca venit brut și cât ați plătit taxe aferente acestuia.

Procesul de recuperare

Perioada de aşteptare depinde de procedurile de muncă de la autorităţile fiscale străine din ţara din care doriţi să vă rambursaţi taxele. După primirea documentelor dumneavoastră, noi le evaluăm, pregătim returnările de taxe şi le trimitem către autorităţile fiscale străine în cel mai scurt timp posibil. 

În timpul procesului de rambursare, noi anunţăm clienţii despre orice schimbări sau actualizări prin e-mail sau telefon.

Etape recuperare

1. Clientul trimite setul de formulare, acte și copii 

2. Analizăm și verificăm actele și formularele 

3. Pregătim dosarul final și îl trimitem către BIROUL FISCAL din țara respectivă 

4. Biroul fiscal analizează dosarul, iar după aprox. 6 luni se emite o decizie finală prin care se comunică suma care va fi returnată. Nota: Timpul de recuperare al taxelor (de la momentul depunerii documentelor și până la momentul restituirii banilor) variază și depinde doar de autoritățile fiscale din țara respectivă. 

5. După procesul de recuperare a taxelor, documentele originale se returnează clientului, în cazul în care acesta solicită. Nota: Doar pentru GERMANIA și BELGIA se pot recupera în COMUN (soț+soție). Pentru restul țărilor se recuperează INDIVIDUAL.

Call Now Button